Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

1. Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetőségei:

MPL FUTÁRSZOLGÁLAT:

 • Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282
 • Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
 • Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.

https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal
(A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot)

 

2. Szállítási díjszabás Magyarország területére

Szállítási díj 26 000 Ft alatt 26 001 Ft-tól
Személyes átvétel üzletünkben - előre utalással Ingyenes  Ingyenes 
MPL Futárszolgálat - előre utalással 1 200 Ft Ingyenes
MPL Futárszolgálat - utánvét 1 600 Ft 1 600 Ft

 

Nagyméretű csomagok: Rendelésed  nagyméretű csomagnak számít, ha a rendelésedben szereplő tételek összsúlya eléri a 5 kg-ot, vagy a termékek csomagolása után, a csomag méretének bármelyik dimenziója nagyobb lesz, mint 120 cm. A nagyméretű postai csomag költsége átutalás esetén a csomag méretétől és súlyától függően 1200 – 3000 Ft között alakul magyarországi szállítás esetén. A pontos összeg a rendelés visszaigazolásával kerül megadásra.

 

KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOT MÉG ÁTVÉTELKOR ELLENŐRIZD LE A FUTÁR JELENLÉTÉBEN!

 • A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

 

3. Szállítási idő

A szállítási idő függ a termékek elérhetőségétől a választott szállítási módtól. A termék esetleges személyre szabása szintén kihat a szállítási időre.

 • A rendelési határidőig kifizetett rendeléseket készíttetjük el személyes átvétel esetén is!
 • A megrendeléseket igyekszünk időben teljesíteni, de az előrendeléses termékeknél mindig fennállhat csúszás a nyomda és a varroda kapacitásától függően.

A weboldalon található termékek várható szállítási ideje:

 1. Előrendelhető termékek: Bizonyos mintákra előrendelést kínálunk, ez azt jelenti, hogy a termék még nincs nálunk raktáron, ezen termékekre a részletes terméklapon feltüntetett időintervallumig tudunk megrendelést felvenni. A rendelési határidőig kifizetett rendeléseket készíttetjük el személyes átvétel esetén is! A megrendeléseket igyekszünk időben teljesíteni, de az előrendeléses termékeknél mindig fennállhat csúszás a nyomda és a varroda kapacitásától függően. Az átlagos kiszállítási idő: 24-28 munkanap!
 2. Állandó gyártásban lévő termékek: Ezen termékek megjelölése „Állandó termékek”. A terméket átutalás után 12 munkanapon belül postázzuk vagy tesszük le az átvevőpontra. Utánvétkor a megrendeléstől számított 12 munkanapon belül küldjük el.
 3. Raktáron lévő termékek: A terméket az átutalás után 2-5 munkanapon belül adjuk át a szerződött futárszolgálatnak kiszállításra.

Több termék rendelése esetén a termékek elérhetőségének függvényében a legkésőbbi dátumot kell figyelembe venni. A megrendelő külön kérésére van, lehetőséged van a rendelésed szállításának szétszedésére (részkiszállítás). Részkiszállítás esetén a futárszolgálati díj 2x kerül felszámolásra.

 

4. Kiszállítással kapcsolatos hasznos kérdések és válaszok!

Külföldi címre is kérhetem a kiszállítást?

 • Külföldi vásárlóink is rendelhetnek a honlapon keresztül, azonban ilyenkor csak banki átutalással történő fizetésre van lehetőség!
 • Külföldre a Magyar Posta nemzetközi szolgáltatásának igénybevételével szállítunk, a szállítási díj súlyfüggő, azaz előre nem tudjuk kalkulálni, ezért a rendelést követően e-mailben küldünk értesítést a fizetendő szállítási díjról! Erre figyelemmel kérjük, hogy külföldi rendelés esetén minden esetben várják meg a visszagazoló e-mailünket, addig ne indítsanak utalást!
 • Deviza utalásnál a banki tranzakciós díj 3200 Ft, ami a vevőt terheli. Amennyiben lehetséges, érdemes HUF számláról utalni.
 • Kérjük, a regisztrációnál különösen figyeljenek a helyes cím megadására.

 

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

 • Csomagját a MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. A kézbesítés napján SMS-ben és e-mail üzenetben értesítenek a kiszállítás várható időpontjáró

 

Hogyan tudhatok meg bővebb információkat a csomagomról?

 • Csomagod összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben és SMS-ben is küldünk értesítést, az ezekben megadott fuvarlevélszám alapján nyomon követheted a rendelésed útját partnerünknél.Csomagod összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben és SMS-ben is küldünk értesítést, az ezekben megadott fuvarlevélszám alapján nyomon követheted a rendelésed útját partnerünknél.
 • https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal
  (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot)

 

Nem talált otthon a kézbesítő? Újra kiszállítjuk!

 • Amennyiben a posta munkatársa nem tud elérni, a kiszállítást ismét megpróbálják a következő munkanapon. Két sikertelen kézbesítést követően a legközelebbi postán vehető át a megrendelés.
 • Figyelem, amennyiben az átvétel nem történik meg 10 napon belül, a csomagot visszaküldik!

 

Keresés